Opsturen haar/betaling

Het haar van je paard/pony kan je opsturen naar Zoïn of je kunt er voor kiezen om het langs te brengen. Wij hebben altijd de juiste gegevens van je nodig en willen je dan ook vragen om het bestelformulier volledig in te vullen en te allen tijde bij je bestelling te voegen. Zo hebben wij altijd de juiste gegevens bij het haar van paard/pony.

Opsturen haar en betaling

Als wij het haar en persoonlijke gegevens hebben ontvangen, zullen wij na het ontvangen van de betaling, ons uiterste best doen om jouw persoonlijke  hanger met het haar van jouw paard of pony met liefde en passie speciaal voor jou te maken.

Het bedrag  kan overgemaakt worden op rekeningnummer 39.17.17.510 Rabobank t.n.v. J. Langhout – Van der Staaij. Vermeld altijd je naam en de naam van je paard/pony bij je betaling, op deze manier kunnen wij jouw bestelling aan de betaling koppelen.

Onze bankgegevens:
RABOBANK rekening 39.17.17.510 t.n.v. J. Langhout – Van der Staaij
IBAN NL47 RABO 0391717510
BIC RABONL2U

Vergeet niet dat wij  € 4.50 verzendkosten in rekening zullen brengen als wij de hanger opsturen.

Langs brengen haar en betaling

Het is ook mogelijk het haar van je paard/pony persoonlijk te brengen en je eigen hanger weer op te halen. Wij vragen je het bedrag van de hanger van jouw keuze à contant te voldoen als je het haar komt brengen. Uiteraard worden, als je jouw unieke hanger zelf komt halen, geen verzendkosten in rekening gebracht. Het langs brengen van het haar zal op afspraak gaan. Wij zijn telefonisch bereikbaar onder telefoon nummer 06-16467002.

Levertijd: ± 2 à 3 weken (afhankelijk van de drukte)

Ons adres:

Zoïn
Rijndijk 265a
2394 CE Hazerswoude – Rijndijk

Deel met je vrienden
  • Facebook
  • Add to favorites
  • LinkedIn
  • Twitter