Story

Zoë en Indy, twee meiden van 14 en 11 jaar.

Ze groeien op met paarden en zijn dagelijks te vinden in de stallen in Hazerswoude Rijndijk waar oma en opa wonen. Beide meiden zijn gek op paarden.    

DSC_0646DSC_0201Doordat wij met elkaar de passie voor paarden en pony’s delen, begrijpen de meiden, hoe jong ze ook zijn, als geen ander hoe dierbaar en liefdevol de band tussen ruiter en paard kan zijn.

Ik wist van mezelf dat ik jaren geleden dat ook wilde van mijn paard History. Na 15 jaar mijn trouwe maatje geweest te zijn  kwam hij plotseling te overlijden.  Ik kon toen niets vinden wat ik mooi vond maar bewaarde wel een streng haar uit zijn  staart. Ik besloot toen al dat er een dag zou komen dat ik daar iets mee zou gaan doen. Door drukte, het vele werken, de  meiden die nog jong waren bleef het haar van History liggen in de kast. Nu Zoë er over begonnen was, dat ze haar liefde voor  haar pony (die gelukkig nog leeft) altijd bij haar wilde hebben, vond ik het tijd om er iets mee te gaan doen. En zo is de  oorsprong van Zoïn ontstaan. Zo (afgeleid van Zoë) en In (afgeleid van Indy) heeft voor mij een dubbele betekenis. Niet  alleen omdat ik voor de naam van de hanger een combinatie heb gebruikt van de namen van mijn kinderen, maar ook omdat  eindelijk na jaren ik een aandenken gemaakt heb van een heel bijzonder en speciaal paard.

Ik wilde iets bedenken wat voor meerdere doeleinden gebruikt kon worden. Het moest voor mij voldoen aan een aantal criteria; het moest mooi blijven, hip zijn en betaalbaar en dus Zoïn. Ik denk dat ik daar 100%  in geslaagd ben.  Er is voor ieder wat wils. Een hip en uniek item, voor mensen die graag iets van hun paard bij zich willen dragen of ter herinnering aan een mooi moment, een overwinning, een verkoop of overlijden. Voor iedere gelegenheid kan ik een mooi en uniek sieraad maken.

De unieke hanger van paardenhaar van Zoïn  is verkrijgbaar in verschillende modellen en nu ook verkrijgbaar in bedelvorm voor aan een ketting of bedelarmband, daarnaast heeft Zoïn een nieuwe dames en herenarmband ontworpen, die heel robuust en stoer is. Kortom de afgelopen 5 jaar heb ik niet stil gezeten en uiteindelijk kan ik dan ook zeggen dat mijn ontworpen collectie binnen de hippische wereld super enthousiast is ontvangen. En ik kan niet anders zeggen dat er niks mooiers is dan mensen blij maken met een mooi en uniek sieraad gemaakt van het haar van hun eigen paard of pony! En daar doe ik het voor….. mensen blij maken~!

Deel met je vrienden
  • Facebook
  • Add to favorites
  • LinkedIn
  • Twitter