Nieuws

Dance to the Future

De donderdagavond van Jumping Amsterdam staat bol van nationale dressuursport van hoog niveau. Naast de Rabo U25 Cup en de Prix St. Georges, staat het prachtige ‘Dance to the Future’ op het programma. Zoë Langhout en Kim Noordijk, twee jonge dressuuramazones, laten samen met hun pony’s in een prachtige Pas de Deux zien dat de jeugd de toekomst heeft. Het samenspel van licht, geluid, beeld en deze talentvolle combinaties belooft spektakel!

Zoë heeft al diverse pony’s uitgebracht in de klasse Z2-dressuur en komt in de show op Jumping Amsterdam in actie met de zevenjarige hengstBoszicht’s Mano (v.Orchard Boginov). Met Mano rijdt Zoë Z2-dressuur. Ze hoopt in 2016 in het A- of B-kader opgenomen te worden. De uitdaging ligt voor Zoë ligt bij het zelf opleiden van haar pony’s en het blijven verbeteren van de harmonie en de basis: “Dream it, Wish it, Do it!

Op Jumping Amsterdam rijdt Kim met de negenjarige pony Ico van de Beekerheide (v.Icoon). Voor Kim is het belangrijk om samen met haar pony’s een steeds hoger niveau te bereiken. ”Presteren is mooi, maar de vriendschap tussen ruiter en paard is het allermooiste.” Kim is meerdere keren Nederlands kampioen geweest. Met haar ponyruin Boldermans Brasil (v.Sandokans Leonardo) is ze opgenomen in het A-kader. In 2015 was Kim zelfs reserve voor het EK Pony’s in Malmö.

De Show Dance to the Future word mede mogelijk gemaakt door:

Lamantia Couture Nederland  die speciaal voor deze show twee prachtige slipjassen ter beschikking stelt www.lamantiacouture.nl

Geblingt die speciaal voor deze gelegenheid mooie plastrons gaat maken www.geblingt.nl

Jeroen Hendrix die de muziek zal componeren www.jeroenhendrix.nl

CC Sport die tijdens de avond 2 prachtige Kep Italia helmen aan de meiden ter beschikking stelt www.kepitalia.com

 

Rabo Talentenplan
Beide amazones zijn met hun pony’s opgenomen in het Rabo Talentenplan. Het Rabo Talentenplan is het talentherkennings- en ontwikkelprogramma van de KNHS, waarbinnen talentvolle paardensporters in de discipline dressuur, springen, eventing en paradressuur ondersteund worden in hun ontwikkeling tot topsporter. Ieder jaar worden circa 200 ruiters tijdens trainingen en bijeenkomsten begeleid door de KNHS-bondscoaches, trainers uit het KNHS Trainersplatform en andere experts. Het samenbrengen van toppers en talentvolle ruiters is een van de belangrijkste principes.

Jumping Amsterdam 28 januari t/m 31 januair 2016 KOM JIJ OOK!

Tijdens jumping Amsterdam kan je ons iedere dag vanaf 13.00 uur vinden aan de korte zijde van de losrijbaan. Op Zaterdag en Zondag zijn wij er de hele dag en avond.  Neem het haar van je eigen paard of pony mee naar Amsterdam en laat ter plaatse een mooi uniek sieraad maken. Klaar terwijl je wacht!

Tot in Amsterdam…..

 

 

Ook BN-ers dragen armbanden van Zoin, Edward Gal  & Jim Geduld. Edward liet van Glock’s Undercover en van Glock’s Toto Jr een armband maken en Jim draagt hier de exclusive armband van Zoin in de kleur bruin.

Nieuwe collectie van Zoïn online….!

Super stoere en robuuste dames en heren armbanden nu verkrijgbaar.

 IMG_4753

 

 

 

 

 

 

 

Deel met je vrienden
  • Facebook
  • Add to favorites
  • LinkedIn
  • Twitter